Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с боксер 1.7

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с боксер 1.7

колата е с двигател 1.7 16v боксер 96година
    Инжекторите са почистени,дебитомера е почистен,филтрите сменени,гърнетата са наред(няма катализатор) скоро сменихме и термостата така че и температурата си е наред.........нищо не показва на диагностиката,ремъците са сменени и зацепването е както трябва
    Проблема е че не върви достатъчно (тоест 1.4 ts я убива) и също така при смяна на предавките се чуват гърмежи и паткания от гърнето......разхода е много голям ! Вчера свалихме свещите и се оказа че са golden lodge,пробвахме ги всички си работят,кабелите също са наред,но свещите са с черен нагар по тях,дори след продължително даване на газ
    Някакви идеи за какво да гледаме и какво да проверяваме
    Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Преди време си купих свещи golden lodge от Т&Н ,като ги сложих паля колата работи известно време и се задавя с тях,а иначе като ги пробваш си работят .Проверете и вакумите, под колектора има нещо като разпределител в него идват 4 вакума от дроселите и този от регулатора на налягането на бензина.
    А може и валовете да не са правилно зацепени.
    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
    sigpic

Comment

moje 1.4 - da e mnogo silno prosto vse pak e t.s (turbo sport)
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първо и задължително - свещите в кофата Слагаш нови Денсо или Нжк Второ не прочетох да сте сменили ремъци ? Ако да сигурни ли сте в зацепването ? Ако да и смените свещите и колата не се оправи ми се обаждате по телефона че у форума ше почнат едни припадания
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn
          moje 1.4 - da e mnogo silno prosto vse pak e t.s (turbo sport)
          ще те видя като я оправя колко е силна 145-цата ти
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            Първо и задължително - свещите в кофата Слагаш нови Денсо или Нжк Второ не прочетох да сте сменили ремъци ? Ако да сигурни ли сте в зацепването ? Ако да и смените свещите и колата не се оправи ми се обаждате по телефона че у форума ше почнат едни припадания
            И ремаците и ролките - веднага щом се прибрахме ги смених - само че колата не иска да тръгне - отидох при човека ,който ми сменя ремъците -води се добър майстор - и той ми каза че някъде поема въздух и докато не се оправят и се лъже ланд-а сондата ще гори много и няма да върви - така ли е БОБО ? или не ?
            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

kъде казваш ги смениха?

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
                И ремаците и ролките - веднага щом се прибрахме ги смених - само че колата не иска да тръгне - отидох при човека ,който ми сменя ремъците -води се добър майстор - и той ми каза че някъде поема въздух и докато не се оправят и се лъже ланд-а сондата ще гори много и няма да върви - така ли е БОБО ? или не ?
                Абе че ще гори повече е вярно ма чак да не върви Смятам че като казвате че не върви то не е малко а много А не си ми отговорил на въпроса за свещите
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Свещите ще дойдат след 15 януари-дотогава няма да има доставки заради празниците...ще поръчаме Денсо Иридиум.
                  А за вървенето-не върви като 1.7 боксер а по скоро като 1.4 ТС
                  Незнам дали си съгласен с мен Бобо,ти я кара и я видя........според мен трябва да върви много повече
                  Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Първоначално публикувано от IXIBIT
                    Свещите ще дойдат след 15 януари-дотогава няма да има доставки заради празниците...ще поръчаме Денсо Иридиум.
                    А за вървенето-не върви като 1.7 боксер а по скоро като 1.4 ТС
                    Незнам дали си съгласен с мен Бобо,ти я кара и я видя........според мен трябва да върви много повече
                    То ясно че беше мъртвец ма първо трябва да се отстранят всички гадни бъгове и после да решиме дали върви
                    sigpic

Comment

за сега остана само един бъг в колата - и той се оказа доста сериозен смених и свещите - направихме всичко по колата - и тъкмо зе да върви като хората - и започна да ми прихлъзва и съединителя - сега малко ще трябва да поработя и за него - надявам се много скоро и него да оправя - и няма какво да правя вече по колата.

Comment

за сега остана само един бъг в колата - и той се оказа доста сериозен смених и свещите - направихме всичко по колата - и тъкмо зе да върви като хората - и започна да ми прихлъзва и съединителя - сега малко ще трябва да поработя и за него - надявам се много скоро и него да оправя - и няма какво да правя вече по колата.
                        Е щом е озорила съединителя най-после начи може и вече да е наред
                        sigpic

Comment

Е щом е озорила съединителя най-после начи може и вече да е наред

не е наред докато и съединителя не се оправи само дето ми се заформи една сума около 500 лв за скапания долен ляв.....

Comment

Комплект съединител ти излиза до 140лв., труд около 120лв. прави 260 преко сили 300лв.,губят ти се 200лв.
                            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                            0899832271 Сашо

Comment

Да ве що 500 лева бре много е тва
                              sigpic

Comment

Working...
                              X